Want your
own Fotopage?






 
SITI NUR HASANAH'S FotoPage

By: MAMA harizdanish

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 28-May-2008 05:29 Email | Share | Bookmark
TAMAN REKREASI AIR PANAS (TRAP) SUNGAI KLAH, SUNGKAI

salam friends...
Actually, pas balik dari Cameron.. keesokkan harinya kami ke Trap... Kolam air panas.. mmg cantik tempat nie, n sesuai untuk istirehat keluarga... kami tiba sana dalam jam 3.00 petang n lama gak di sana... hampir jam 9.00 malam hehehehe n enjoy it!!



n 1stly kami ke kolam air panas, actualy hariz xmahu masuk ke kolam tu mungkin xselesa cz airnya panas n xbiasa.... so sebelum ke mountain springs pool yang mmg airnya sejuk.. kami singgah ke kolam yang lebih panas airnya iaitu mencecah 42-50 darjah celcius untuk rendam kaki... heheheh kat sini disediakan sebuah tempat untuk merebus telur... n aku malas nak edit pics tu hehehehe.. so tgk pics nie jelah ek... (muka pun naik merah time nie...panas sangat n berpeluh2 dibuatnya)



n ini pula kami ke mountain springs pool yang mmg khas untuk family serta anak2 yang sukakan air sejuk... time cuti mcm nie, mmg ramai orang kat sini.. nasib baiklah tmpt nie besar.. so kami cari port yang strategic untuk mandi...



key, kalo dah jumpa air... sure yang paling seronok ialah hariz... so kita layan jerk gelagat n aksi hariz di dalam air key..







Hah!! nie plak aksi mama, abah n hariz.... mama nie malas nak mandi kat sini.. cuma melayan hariz jerk jalan2 mengharungi air.... bukan pe, takut tenggelam laks cz ada tmpt2 yang mmg airnya lebih tinggi dari hariz... hehehe tengok jelah pic kat atas tu, mcm nak tenggelam hariz dibuatnya hehehe risau mama!!




n nie gelagat hariz bersama pakcik dan cousin2nya.... mcm2 adegan yang boleh dilihat... serang menyeranglah, kejar-mengejarlah mcm2.... seronok plak tengok... menghiburkan...




**nantikan n3 ke A Famosa Waterworld n balik kg (Insyaalah)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net