CLOSE

By: ACCOUNT CLOSE

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Oct-2007 06:39 Email | Share | | Bookmark
Suki & Faizal.... one in million

 
 
Semalam.... 20hb Oktober, aku n family pergi jejalan kat sebuah Hypermarket di Bandar Kinrara.... actually, tujuan utama datang sana just nak beli stok susu Hariz n nak bukak SSP.... dalam dok asyik berbual2 kat kaunter SSP aku tengok kat pentas utama..... wah!!! Suki n Faizal lah..... aku pun habis settle je kat kaunter tu terus gi kat pentas utama.... terus capai HP husband aku yang tak sihat tu.... n ambik pics diaorang.. dalam kesibukkan aku ambik pics diaorang tup2 bodyguard kat situ suruh aku naik ke atas pentas n.... dapat jumpa face to face ngan diaorang..... ok lah....

aku ingat nak ambik pics ngan diaorang tapi malangnya.... aku cari2 husband aku tak jumpa cz ramai sangat.... last2 aku ambik jerk pics diaorang....

Sebagai menghargai peminat..... hehehehe aku dapat poster yang ditanda tangan oleh mereka n dapat PEPSI!!!......





Quote:
Marlin : hehehe.. xdelah minat giler2... tapi bila dah artis depan mata...syok gak jumpa.. last2 sejak2 akhir nie minat lak minum pepsi!! hehehe
Kamalina : salam perkenalan gak..... syok dapat member ramai2 heheheh


Sunday, 21-Oct-2007 06:09 Email | Share | | Bookmark
Mari bermain bunga api...

 
 
Tengok Hariz nie... suka tul dapat main bunga api.... 1st time in life...

Actually, aku n husband tak beli pun bunga api untuk si kecik nie....bahaya!!!... tapi masa nak balik dari kg tempohari sibuk cik yah, pak long n kakak syira serta abang syahir...dia belikan n bagi bunga api... suruh si kecil ni main.... hai!! bila masanyalah kami sempat nak bermain bunga api... last2 main sekali jerk n bunga api yang banyak2 dalam simpanan kami nie nak wat apalah agaknya????...... wat raya tahun depanlah... hehehehehe





Quote:
Wanie : Nielah 1st time Hariz main bunga api wanie.... balik kg ari tu makcik n sepupu2 dia ajar main.. naik seronok tengok... ermmm, Hariz baru 1 tahun 1 bulan...
Marlin (erna) : hehee mula2 tu dia takut gak erna... tapi pastu punyalah gelak n xnak berenti main...tu yang sampai xmenyempat nak pakai kasut ni xnak bg ashraf main ni pasal mama dia yang takut ek.. cian ashraf.. pasni mama dia kene practise main bunga api banyak2... n pas tu barulah ashraf dapat main hehehehe


Sunday, 21-Oct-2007 05:21 Email | Share | | Bookmark
Adegan sebelum rayer...

 
 
Actually, pic nie di ambil sebelum raye....konon2nyer nak beraya dengan rambut baru.... aku n husband nak gunting rambut si kecik nie... tapi tak berkesempatan.... so pi ler hantar kat kedai gunting di Taman Equine... mula2 tu Hariz Danish nie duduk dengan rilex jerk sambil main motorsikal mainan... tengah syok2 gunting tibe2 dia menjerit...(rasa2 satu taman bleh dengar suara dia) huhuhuhu....

Al-maklumlah nie 1st time dia gunting rambut di kedai... selalu aku yang mengguntingnya... tak pun Tok mami dia yang gunting.... nie menangis sure kes boring cz lama sangat dok tunggu rambutnya digunting..... nangis teresak2 dibuatnya.. cian anak mama....




Sunday, 21-Oct-2007 04:52 Email | Share | | Bookmark
Hariz Demam....

 
 
 
Pics ni aku ambik masa nak ke Klinik... Hariz Demam... akuni bukan boleh tengok digicam, automatik nak suruh si kecik ni berposing..... tapi malangnya... si kecik mama nie menangis2 sebab mama paksa posing...dia tak nak berposing, tak sedap badan ler tu....

Last2 sebab marah sangat kat aku yang memaksa dia posing... dia langsung tak nak kat aku... terus ke abah dia... (Mengadulah tu..... mama paksa dia heheheheh ).. disebabkan tak nak kat mama maka abah terpaksalah ambik dia n drive gak... tapi slowly lah... n nasib baik jalan pun clear....

Pesan aku.... jangan lakukan adegan ini.... merbahaya!!!




Friday, 19-Oct-2007 05:14 Email | Share | | Bookmark
LOOK-LIKE

 
 
 
View all 4 photos...
wajah-wajah sama tapi tak serupa................




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net