Want your
own Fotopage?






 
SITI NUR HASANAH'S FotoPage

By: MAMA harizdanish

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Feb-2009 06:30 Email | Share | | Bookmark
Actopic pregnancy

salam.. Lamanya x updated fp nie. Actuall 'm' melanda terlebih2 tu yg xupdate. N hajatnya, thn br nk update tp xbkesempatan. Byk sgt halangan.. Masuk je thn br hubby anna sakit then diikuti dgn anak (hariz) n last anna plak.. Actopic pregnancy.. To be continue..


Tuesday, 23-Sep-2008 12:35 Email | Share | | Bookmark
salam aidilfitri 1429H...

salam kawan2.....
Lebih kurang seminggu lagi semua umat islam akan menyambut aidilfitri... sehubungan dengan itu, kami sekeluarga dengan rasa senang hati ingin mengucapkan SALAM AIDILFITRI 1429H KEPADA SEMUA RAKAN2 YANG DIKASIHI..... MAAF ZAHIR DAN BATIN SEANDAINYA ADA TERSALAH LAKU, TERKASAR BAHASA, TERASA HATI DAN SEWAKTU DENGANNYA heheheeLOL moga ukhwah antara kita akan kekal selamanya..... Insyaallah....

n this card special to all my fp friends.... luv u all muah!!





Wednesday, 10-Sep-2008 09:20 Email | Share | | Bookmark
HAPPY 2ND BIRTHDAY ....

SALAM...
Adus!! mmg lama sesangat aku x update fp nie.... berbulan2 lamanya.... agaknya spider pun dah beranak pinak... xpun dah jadi beso mcm spiderman huhuhuhuhu... n cite terbaru entry kali nie....

tarra.........



hah!! nie baru berkesempatan nak tepek pics masa birthday hariz.... actually, sehari sebelum birthday hariz, mama dah janji nak potong cake... so bila tiba harinya...nampak jerk mama beli cake.. terus hariz senyum meleret... then asyik sebut cake..cake..cake... xsabo2 nak potong cake lah tu.... hehehe n pas buka posa n solat... we all satu family terus celebrate birthday hariz.. mmg suka sgt dia... senyum jerk... but pagi tu hariz ada bawak oleh2 n makanan ke taska untuk diberi pada cikgu2 hariz n kawan2nya...

MY BIRTHDAY!!....






cutting cake...





n nie sempat gak pose ngan Mama n Abah...





n paling syok bila tgk anak mama nie makan... pas jerk potong cake.. terus bagi kek pada dia... mmg sungguh2 dia makan... n dia mmg tahu cake tu sempena birthday dia... kalau x.. payah gak nak makan cake... bijak2...






jeng..jeng..jeng.. nie present hariz... tapi before birthday dah dapat hadiah nie... kira dapat adiah dulu barulah sambut birthday hehehe



P/s : masih ada penyakit 'M'... tu yg edit simple2 jerk...


Tuesday, 24-Jun-2008 12:40 Email | Share | | Bookmark
KLCC

Salam...
lama gak xupdate fp nie... n untuk entry nie aku just masuk kan entry kat KLCC... actually, kami xpun plan nak ke sana tup2 jerk terpk n pagi2 dah kuar umah... saje nak ajak Hariz main kat playground n swimming kat sana (masuk nie dah 3 entry asyik dok berenang memanjang... nie Hariz yang suka berenang ke, mama dia yang suka berenang sebenarnya...) hehehehe n actually, nie bukanlah kali pertama gie KLCC (ntah yg e berapa kalipun xkira) tapi gie playground n swimming kat pool tu ni lah 1st time bawak Hariz hehehhe pe2pun layan jerlah ek.. hehehe..

Suasana KLCC di pagi hari... ..



1st activities yang dibuat oleh Hariz pagi tu ialah bermain kat playground... dah mmg namanya budak... nampaknya playground terus xduduk diam.. semua nak dicubanya.. mmg penat dan xcukup kaki dibuatnya nak mengejar Hariz satu playground yang besar tu... tapi amat menyeronokkan... see...






n after penat bermain... we all ajak Hariz swim laks... amboi tengok air jerk... seronok betul dia... n aku suka sagat pics yang berlatarbelakangkan KLCC tu... xtahulah nape..heheheh






n pas penat melayan anak bujang aku nie bermandi-manda...kitaorang pun balik... n pusing2 KLCC plak dah penat...so lain kali je lah... xpe xjauh pun...n lastly, sempat gak laie mama n Hariz posing berlatarbelakangkan KLCC...



*** p/s: buat sue@mama_Maryam, saya nak bukak fp awaklah sue tapi xbleh sebab kena masukkan usernama n password... so mcmane ek???? reply key sue...tq


Monday, 9-Jun-2008 09:28 Email | Share | | Bookmark
A Famosa Water World

Salam rakan-rakan...

Ok nie sambungan cuti sekolah yang lalu.... actually, cuti yang lalu kami sekeluarga sempat ke A Famosa Water World Melaka... Melaka plan nak ke sini sebelum cuti lagi... saja nak bawak Hariz swimming... coz Hariz nie mmg suka main air... n buat pengetahuan semua... tiket masuk ke water world nie ialah RM 42 bagi dewasa dan RM 32 bagi kanak2... included makan dan minum tengahari.... so kita tengok apa aktiviti kami sekeluarga di sini... see ya...



k sebelum kami masuk ke water world... sempat gak kami jengok2 di kawasan sepajang jalan menuju ke pintu masuk water world nie... mcm2 barang dijual... ada baju, tuala, pelampung dan pelbagai jenis cenderahati yang sememangnya boleh memukau mata2 kaum hawa heheheh



so sebaik je masuk ke water world... mama n Hariz sempat pose... tapi Hariz bila tengok je air kat tepi tu... bising dah mulut dia ajak swimming...'air..air..air'....tak henti2 dia bercakap... hehehhe



n siap je salin baju... terus Hariz meluru ke kawasan mandi.... tapi sebelum tu siap tunjuk... ajak swimming.... n lagi excited dia.... mama pun sama hehehhe



n sebaik saja kaki mencecah air... abah Hariz startlah melayan anak bujangnya nie mandi... mula2 tu tgk Hariz mcm takut2 cz air kat sini mmg sejuk.... then barulah dia dok berendam... mmg syok.. tengok jelah Hariz tu... mmg nampak suka kan??? hehehe



setelah abah penat melayan Hariz... kini tiba turn mama plak... heheheh mama tu mula2 mcm malu2 nak mandi tapi pas tu... basah sampai ke kepala dibuatnya... n memang syok berendam... laie bila dapat tgk mcm2 aksi anak mama nie.... syok hehehe



n actually, we all mandi kat area yang ada wave... so bila siren dibunyikan je... sure akan ada ombak besar... tapi Hariz nie mmg suka mencuba...dia cuba untuk berjalan sendiri dalam air... mmg risau mama dibuatnya kalo Hariz terjatuh..... tapi dia cuba gak berdiri n berjalan menyusuri air dengan sendirinya...hehehehe baguih2... tengok tu siap gelak2 laie...heheheh



n nie antara kawasan2 yang menarik di water world... actually, kami sempat bermandi manda di sini...tapi tak sempat nak ambik gambo banyak2 coz naik syok lak mandi.. tu yang smpat ambik gambo nie jerk... huhuhuhu then bila balik...alamak tak banyak ar pics.. hehehe so layan je lah...



n pas puas mandi sampai ke petang... so tibalah masanya kami pulang dan menuju ke destinasi seterusnya.... hehehehe tapi before balik..sempat gak ambik gambo kat pintu masuk utama....



n lastly... sempat kami singgah di A Famosa Cowboy Town dan A Famosa Animal World Safari...(just ambik gambo jerk... n xberkesempatan masuk cz masa tidak mengizinkan)....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net